IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте най-грозния Mercedes-Benz в света

Уникалният хотрод се продава за 8550 евро

Вижте най-грозния Mercedes-Benz в света

Въпреки че въпросите за красотата винаги са били субективни, повечето хора биха се съгласили, че този автомобил не е много привлекателен. Дори най-грозната кола на всички времена - Fiat Multipla, ще ви се стори италиански фотомодел на фона на тази грозотия. Както е казал Конфуций обаче, "Всичко има красота, но не всеки може да я види".

Този автомобил е създаден от британец, който, както самият той твърди, има 35-годишен опит в създаването на хотрод модели, коли по поръчка и състезателни автомобили. Съобщава се също, че колата е изминала над 64 хиляди километра и е посетила пет страни. Запознайте се с Mercedes-Benz Hotrod.

Mercedes-Benz Hotrod

Странният автомобил, който е обявен за продажба в онлайн платформа, някога е бил най-обикновен Mercedes-Benz CLK от първо поколение. В обявата пише, че колата е имала само един собственик, има изработена по поръчка каросерия и изключително издръжливо шаси, което е запазило всички системи на съвременните автомобили, включително ABS, ESP и PAS.

Mercedes-Benz Hotrod

Корпусът, според собственика, е направен от стомана с дебелина 0,9 мм, без използването по-познатото в подобни проекти фибростъкло. Интериорните елементи са украсени с естествена кожа, а оборудването включва MP3 плейър, електрически седалки, климатик и много други опции, които се предлагат в оригиналния Mercedes-Benz CLK.

"Ако някога ви се е налагало да изминете 100-200 километра с оригинален хотрод под дъжда със запотени стъкла, тогава ще оцените отоплението на седалките, добрите фарове, ABS-а, оригиналния двигател с разход на гориво по-малко от 9 литра на 100 километра и просторния багажник", се казва още в обявата.

Mercedes-Benz Hotrod

Собственикът на този уникален хотрод Mercedes-Benz иска за автомобила 7250 паунда или около 8550 евро по текущия курс. В интерес на истината обаче, колата има и други минуси, освен грозния си вид. Първо, намира се във Великобритания. И второ, воланът е вдясно.

0 от 500