IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Джеймс Мей откри закономерност между тоалетните и колите

Колкото по-чисти са заводските WC, толкова по-качествени са автомобилите, твърди той

Джеймс Мей откри закономерност между тоалетните и колите

Джеймс Мей е бивш водещ на култовото автомобилно предаване Top Gear. Прочутият британски журналист изрази мнение, че забелязва определена закономерност между чистотата на тоалетните в заводите и качеството на произвежданите превозни средства. Това стана след неговите посещения във фабрики на Toyota и АвтоВАЗ.

Тв водещият заяви, че тоалетните в заводите на Toyota говорят за надеждността и качеството на автомобилите на японската марка. Тоалетните във фабриката имат отопление и музикална система, а освен това разполагат с модерни устройства, които могат да анализират и дават препоръки за промяна на диетата.

След посещението си в тоалетните на заводите на АвтоВАЗ, журналистът ги нарече "отвратителни", а самите автомобили Lada - "не много качествени и надеждни". Струва да се отбележи, че тоалетните в завода на ЗИЛ, който Мей посети през 2014 г., му направа подобно впечатление.

0 от 500