IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Възползвайте се от ексклузивните празнични предложения на М Кар София и изберете своя BMW Х модел

До 31 декември 2019 година можете да закупите премиум кросоувър с атрактивни условия

Възползвайте се от ексклузивните празнични предложения на М Кар София и изберете своя BMW Х модел

Само до края на годината М Кар София предлага празнична селекция от семейството на BMW X моделите с xDrive система, изключително подходяща за труднопроходими терени, с атрактивни условия и допълнителен бонус при обратно изкупуване на настоящия автомобил. 
Лимитирани предложения има и за други модели от гамата на баварския производител, които можете да видите в шоурума на М Кар София на бул. Черни връх 53.
Само сега ново BMW X3 xDrive20d се предлага с изключително ценово предимство. Предложението важи за модел с богато допълнително оборудване, което гарантира несравнима радост от шофирането (19-цолови М алуминиеви джанти  Y-spoke 694, панорамен стъклен покрив, адаптивни LED-фарове с асистент за дълги светлини и специален цвят от програмата BMW Individual). Гарантирано е и вашето спокойстие с включено безплатно сервизно обслужване за 5 години или до 100 000 км пробег, както и 24/7 пътен асистент по програмата BMW Assistance. 
Също така, можете да се възползвате от финансиране на избрания модел от BMW Financial Services с гъвкави условия и лихви от 2,90%.
Посетете дилърството на бул. Черни връх 53 или пишете на contact@bmw-mcarsofia.bg, за да научите повече за условията и да резервирате Вашето чисто ново BMW от М Кар София до края на годината. 

 Всички празнични оферти на М Кар София можете да разгледате тук. 

0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тази реклама защо не започва с ,,Г-н Боко Борисов, купете си новото БМВ с отстъка" ? Защото народа който взима 700 лева заплата или 300 лева пенсия няма как да си го купи нали ви е ясно ? Народа ни е под геноцид - ниски заплати , глад , болести . Няма хора вече без проблем със зъбите и или здравен проблем. Нямаме пари дори с какво да се отоплявеме, горим стари дърва и ни глобяват за това , че сме бедни ! А замърсяват въздуха с горенето на *** от Италия. А Русе, Марица Изток , Гълъбово ?
  • #2
    3 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не е за казване! Иначе на дизелите и в Германия правят големи промции, но не ги купуват много. Всеки бяга от дизела вече. Да си вземеш дизел сега е все едно да си купиш фабрика на 8-ми септември 1944 г.
  • #1
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Цена?