IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cadillac Escalade първи сред автомобилите с 8K огънат екран

Диагоналът му ще надвишава 38 инча, твърди производителят (ВИДЕО)

Cadillac Escalade първи сред автомобилите с 8K огънат екран

Премиерата на новото поколение на Cadillac Escalade ще се състои на 4 февруари по време на седмицата на Оскарите в Лос Анджелис и  марката публикува първия си видео тийзър на модела. Както личи, основното достойнство в интериора на всъдехода ще бъде уникалният дисплей. В компанията решиха да "обединят" таблото и екрана на мултимедийната система в единно цифрово пространство за водача и пътника до него.

Единственият монитор ще бъде наистина гигантски: диагоналът му трябва да надвишава 38 инча. Освен това дисплеят е огънат и има ултра висока резолюция. Твърди се, че плътността на пикселите на новия екран е два пъти по-голяма от обичайната за 4K телевизори. От Cadillac твърдят, че тази идея за първи път е реализирана в автомобилната индустрия (въпреки че китайците показаха по-голям), но не уточниха дали огромният екран ще бъде в списъка от стандартното оборудване на всъдехода.

Ако екранната снимка от официалното видео бъде изкуствено осветлена, можете да се видят и някои други подробности от интериора на всъдехода. Най-малкото става ясно, че салонът на Escalade няма да бъде копие на тези на Tahoe и Suburban, които са изградени на същата платформа. За големия Cadillac е подготвена собствена архитектура.

Снимка и видео: Cadillac

0 от 500