IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Може ли да се сипе бензин в плик?

Героинята на това видео е убедена, че е възможно

Може ли да се сипе бензин в плик?

Невнимателното сипване на бензин може да се окаже доста опасна работа, дори ако се налива в резервоара на автомобила. Жителка на Тексас обаче явно не се притеснява и пълни пазарски пликове от колонка на бензиностанция, става ясно от видео, публикувано в YouTube.

Записът бързо се превърна в хит, като на него се вижда как жена с азиатска външност пълни стандартни пликове от супермаркет с гориво, след което грижливо ги завързва и ги поставя в багажника на своята Honda.

Каква е причината за тези действия, е трудно да се обясни, тъй като автомобилът на жената е близо и бензинът явно не е за него. Според някои от потребителите, гледали видеото, горивото се е продавало на по-ниска цена и дамата е решила да се възползва.

Куриозната случка е заснета от собственик на Tesla, който качи видеото в група на собствениците на електромобили от марката. И съответно това породи огромен брой шеги и остроумни коментари от рода на "Да, да - с два плика един в друг със сигурност ще се получи".

По-рано тази година се появи видео, в което шофьор на Tesla (отново жена) се опитваше да зареди електромобила с бензин, но опитът за пренасяне на гориво с пликове определено е по-фрапиращ.

Снимка и видео: YouTube

 

0 от 500