IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво става, ако почистиш резервоара с прахосмукачка?

Германска лелка затри своя Volkswagen Passat след грешка на бензиностанция

Какво става, ако почистиш резервоара с прахосмукачка?

Колкото и да се опитват автомобилните производителите да предпазят шофьорите от грешки на бензиностанциите, все ще се намерят някои, които да оплескат нещата. Често се случва някой да налее дизелово гориво в бензинова кола или бензин в дизелова. Германска лелка обаче показа, че може да се отиде още по-далеч и автомобилът да бъде съсипан напълно.

Собственичката на дизелов Volkswagen Passat случайно наля бензин в резервоар на бензиностанция близо до Франкфурт. 55-годишна германка заедно със служител (!) решиха бързо да изпомпат погрешната течност. Двамата добутаха колата до прахосмукачката на бензиностанцията, сложиха градински маркуч в отвора на резервоара и започнаха да изсмукват горивото. Загретите газове, разбира се, се запалиха и автомобилът пламна.

Инцидент на бензиностанция

Немските медии съобщават, че пристигналите пожарникари бързо потушили огъня, но колата на практика изгоряла цялата. Щетите, причинени на бензиностанцията, се оценяват на 30 000 евро. 20-годишният служител получил леки изгаряния, а лелката не е пострадала.

0 от 500