IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Skoda Fabia дебютира през 2021 г.

Най-мощната версия на хечбека ще развива 150 конски сили

Новата Skoda Fabia дебютира през 2021 г.

Чешкият автомобилен производител Skoda сподели плановете си за новото поколение на хечбека Fabia. Четвъртата генерация на модела ще дебютира в началото на 2021 година, а ще се появи в дилърските центрове в средата на годината. Настоящото поколение е на пазара вече почти 5 г., така че сериозното обновяване на модела е жизнено необходимо.

Skoda трябва леко да ускори дебюта на новия продукт, което ще позволи въвеждането на иновативна платформа, както и съответните силови агрегати. Предполага се, че в базовата си конфигурация автомобилът ще бъде оборудван с 6,5-инчови сензорни екрани, а топ версиите ще получат дисплеи с 8 или дори с 9 инча, посочва британското издание Autoexpress и публикува снимки как би изглеждал моделът.

Skoda Fabia

Хечбекът вероятно ще се задвижва от 1-литров двигател TSI с мощност 95 или 115 конски сили. В моторната гама трябва да се появи и 1,5-литров, развиващ 150 коня. Спокойно може да се очаква и появата на поде една хибридна версия на модела, посочва изданието.

Снимки: Autoexpress

0 от 500