IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 комбита на старо, които си заслужават

Тези модели могат да се намерят на достъпна цена, но трябва да се внимава

Изборът на комби на старо невинаги струва цяло състояние. На пазара има доста изгодни предложения, които ще свършат работа. В тях спокойно се побират детска количка, няколко куфара или комплект инструменти. Британското издание Autocar е прегледало предлаганите автомобили и се спира на тези, които си заслужават парите. При тях цената стартира от 500 британски паунда (около 600 евро), но някои от по-новите модели могат да се намерят за 5 пъти повече. Е, някои от опциите, особено при по-евтините предложения, може и да не работят, но пък това не е фатално.


Снимки: Производителите

0 от 500
  • #18
    1 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 3 години )
  • #17
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Моби ( преди 4 години )
    Не случайно има приказка "купи си Тойота, да ти умръзне на теб и на внуците ти"
  • #16
    10 rate up comment 5 rate down comment
    maxy ( преди 4 години )
    Както каза човека 2.5 не е лош(да сигурно изкарва по малко от другите и то става въпрос за 150 коня,другите са уж по читави 163,180 коня)обаче ако се купи нов,а не да се купи внос на 500 000 км,върнат на 130 000 км и после да ревем,че бил чуплив!
  • #15
    9 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #7 който си е купил нова или почти нова няма никакви проблеми с тези коли (A6, A4 и т.н) познавам много други хора с нови Аудита.. Останалите като ги вземат "на далавера" от Дупница, на "истински" 120 000км (a реални 600 000). ама само на 13 години, и се почва драматургията.. маслояди, душигуби, валове, турбота, мани мани - не си взимай ауди, че е много чуплива.... хахаха. Умните хора знаят - останалите лаят.
  • #14
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    легени не продаваме
  • #13
    33 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Японски коли няма *** по простата причина, че държат висока цена дори и на много години. Хората знаят, че са качествени и ги търсят много, а и малко собственици се разделят с японката, която им служи вярно дълги години. Тези неща обаче няма как да ги знаеш, защото не караш автомобили, а немски каруци, които преди да им изтече гаранцията са морги, а като им изтече можеш спокойно да си направиш абонамент в някой сервиз и да наливаш, наливаш пари, колкото си искаш.
  • #12
    15 rate up comment 6 rate down comment
    Цаца ( преди 4 години )
    Комби на тойота или Опел где са?
  • #11
    11 rate up comment 23 rate down comment
    Kamikaze ( преди 4 години )
    Самураите ухаещи на лошо, вас ви няма в тази класация, въобще ви няма, тук се говори за истински коли, има дълго да спестявате, много кисело е гроздето
  • #10
    29 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Б4 е по-добро от Б5!!! Имал съм ги и двете! така, че ако ти изпадне запазено Б4 го вземай! Б5 е каца без дъно. непрекъснато ще наливаш, наливаш пари в него и няма да е здраво. В момента почти всичко на ВАГ е така. Каквото и да вземеш. Останаха в историята здравите и практични коли с които се славеха и сега я карат по инерция и шовинизма на немците да ги купуват, въпреки, че са скапани.
  • #9
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Макарон ( преди 4 години )
    Намерете ми такова Мондео за тези пари ще го купя веднага! Също и Б5. 5 за тези пари, ще купя 4! Фактологията ви куца.