IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai Santa Fe получава 3,5-литров V6

Цените на обновения кросоувър започват от 26 600 евро

Hyundai Santa Fe получава 3,5-литров V6

В близките дни корейският автомобилен производител Hyundai официално ще покаже обновения си кросоувър Santa Fe, който ще получи нов двигател - 3,5-литров V6 и ще замени 2,4-литровия във версиите на оборудване Active, Elite и Highlander. Компанията посочва, че той развива 280 к.с. и 336 Нм въртящ момент, които се предават на предните колела чрез 8-степенна автоматична трансмисия. Цената на модела с този двигател ще бъде сравнима с версията с 2,4-литровия.

Освен това в моторната гама ще влезе и 2,2-литров турбодизел с мощност 200 коня, който работи в тандем с 8-степенен автоматик и задвижва четирите колела. Цените в Австралия, където първа ще се появи новата модификация на обновения кросоувър, ще започнат от 43 000 австралийски долара, или около 26 600 евро. Догодина моделът ще се появи и по европейските пазари.

Hyundai Santa Fe

Обновеният Hyundai Santa Fe ще получи 17-инчови алуминиеви джанти, подгряване на страничните огледала, 3,5-инчов екран на приборния панел, 7-инчова сензорна информационно-развлекателна система с поддръжка на Android Auto и Apple CarPlay, Bluetooth, кожен волан и лостове за смяна на предавките, както и много помощни асистенти.

Нивото на оборудване Elite включва 18-инчови джанти, кожена тапицерия, 8-инчов мултимедиен екран, висококачествена аудио система Infinity, безключов достъп и други опции. При избор на Highlander клиентите ще получат 19-инчови джанти, проекционен дисплей, отопляеми и вентилирани предни седалки, отопление на волана, LED светлини, панорамен стъклен покрив и др.

0 от 500