IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Само ако пътищата бяха нормални…

За това мечтае всеки шофьор, но едва ли ще се сбъдне скоро. Как да се подготвим за зимата междувременно

Само ако пътищата бяха нормални…

Можете ли да си представите какво щеше да бъде ако пътищата бяха просто… нормални? Без дупки, без локви при дъжд, без лед, когато вали сняг, и по този начин - без притеснения за нашата безопасност. Подобно на пътищата в почти всяка друга страна в ЕС.

Е, за това мечтае всеки шофьор, но едва ли ще се сбъдне скоро. Дотогава има едно нещо, което всички можем да направим, за да се подготвим за лошите условия, които предстоят през следващите няколко месеца – да се уверим, че имаме правилните гуми.

Смяната на гумите е първото нещо, което трябва да се вземе предвид при идването на зимата, защото всички знаем колко е голяма разликата при ниски температури. Но все още има това притеснение дали гумите ни ще се справят с лошите условия на пътната настилка. При избора на качествени зимни гуми, в момента са налични страхотни оферти като тазгодишното предложение от Premio за допълнителна гаранция за всяка поръчка на комплект гуми Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava или Dębica от 16 цола. Притежавайки допълнителна гаранция, ще можете да не се притеснявате за щети по гумите, които знаем, че са проблем поради състоянието на българските пътища. Офертата е валидна до края на годината и гаранцията е за година след регистрация на онлайн платформата: www.mypremio.eu

При повреди по гумите, винаги можете да разчитате на надеждна услуга в Premio, където да резервирате смяна на гуми (дори и онлайн), както и да правите други видове проверки за безопасност и услуги за вашия автомобил. Със своите 21 обекта в България, виококачествените  сервизи на Premio покриват цялата страна. Мрежата Premio е на историческия американски гигант – Goodyear, от самото си създаване. Ето защо в сервизни пунктове в България можете да намерите гуми на американската група от марки като Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava и Dębica, които се предлагат основно, но не изключително.

premio-карта


Е, нашите пътища може и да не са в най-доброто състояние, но със сигурност има нещо, което всички можем да направим, за да спрем да се притесняваме за повреди по гумите и да предотвратим инциденти на пътя. Premio е тук, за да предостави висококачествени гуми с допълнителна гаранция, включваща ексклузивна грижа при повреда. Premio е вашият партньор на пътя.