IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как сами да оборудвате колата си с безключов достъп

Блогър показва целия процес в детайли (ВИДЕО)

Как сами да оборудвате колата си с безключов достъп

Дори и да не планирате сами да инсталирате безключов достъп в автомобила си, тази видео инструкция си заслужава да бъде разгледана, защото очарова с подробностите си.

Всичко започва с това, че блогърът-автомонтьор HumbleMechanic се сдобива с хот-хеча Volkswagen Golf R, който има безключов достъп за предните врати и за петата врата, но задните се отварят по традиционния начин. Поради това той решава сам да поправи този "недостатък".

За целта автомонтьорът взима сензора от кросоувъра Volkswagen Atlas, в който е предвидена такава опция, и го интегрира в своя хот-хеч. Както обяснява самият блогър, той направил цялото това нещо изключително от мързел - за да може да се качи в колата и отзад, като приближи ръката си към дръжката на вратата.

А за тези, които искат да повторят това негово "творчество", автомонтьорът е подготвил подробна видео инструкция, в която дори посочва номерата на частите и как да се монтира всичко.

0 от 500