IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Ferrari получи и впечатляващ ключ

Устройството за комфортен достъп прилича на магнит за хладилник

Новото Ferrari получи и впечатляващ ключ

Най-новият модел на Ferrari - гран-турър с V8 двигател, разположен в предната част, беше показан само преди ден. Купето Roma е посветено на Италия и нейната столица, като предварително се оценява на 200 000 евро. То разполага с най-модерни технологии, като ще се отваря с оригинален ключ, който прилича на магнит за хладилник.

Снимки на ключа бяха публикувани в Twitter от журналист, присъствал на премиерата на Roma. От едната страна на устройството за логото на Ferrari и флагът на Италия, а другата е направена от кожа и има два бутона - за отваряне и затваряне. От Ferrari обаче са категорични, че суперколата е оборудвана с технология за "комфортен достъп", при която няма нужда от натискане на бутоните.

Идеята на италианците е самото устройство да не е обикновен ключ, а по-скоро престижен аксесоар, с който собственикът на автомобила да демонстрира класа. Самото  Ferrari Roma е оборудвано с V8 с обем 3,9 литра и мощност 620 к.с., които позволяват ускорение от 0 до 200 км/ч за 9,3 секунди.

Снимка: Twitter

 

0 от 500