fallback

Audi пусна реклама отпреди 25 години

По този начин американското подразделение отбеляза четвъртвековния юбилей на RS (ВИДЕО)

Ауди пусна първото "напомпано" комби с името RS2 Avant през 1994 г., като успешно съчета практичността на купето с динамиката и управляемостта на спортен автомобил. Сега компанията се готви да представи най-новите RS модели на пазара в Северна Америка и поради това местното подразделение на германците пусна цял мини-филм, посветен на първия образец и прародител.

В клипа са включени кадри, заснети за тв реклама на модела през 1994 г. и сега те изглеждат, от една страна, смешни, от друга - носталгични. Освен демонстрирането на изключителните технически характеристики, създателите на видеото наблягат на високото ниво на оборудване на спортното комби, споменавайки такива луксозни опции, като например електрически прозорци, климатик и "hi-fi стерео радио с касетофон!"

Специален акцент в минифилма е върху факта, че Audi RS2 Avant е резултат от тясното сътрудничество между компанията от Инголщат и колегите от Porsche: показани са дори яркочервени спирачни спирачки със съответния надпис. А експертът, оценяващ възможностите на комбито във видеото, е прочутият състезател, двукратен шампион на Льо Ман, а в миналото - тестови пилот на концерна Volkswagen - Ханс-Йоаким Щук.

fallback
  • #2
    анонимен ( преди 4 години )
    "яркочервени спирачни спирачки" !?
  • #1
    анонимен ( преди 4 години )
    Усмивки от старите ленти!
fallback
Последни