IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche за 240 000 евро пострада на тест-драйв

Пътуването продължило само 4 минути, преди спортната кола да катастрофира

Porsche за 240 000 евро пострада на тест-драйв

Жител на Уелс взе за тест-драйв един от най-скъпите модели на Porsche, но катастрофира само 4 минути по-късно, след като попадна в сблъсък с още 4 автомобила.

Куриозният инцидент се е случил в Кардиф, където клиент посетил дилър на Porsche и взел за тест суперколата 911 GT2, струваща 208 000 британски паунда (около 240 000 евро). Мъжът потеглил от шоу-рума, но само 2 километра след това предизвикал сериозна катастрофа. Така той е прекарал зад волана на машината около 4 минути.

Според очевидци, спирачките на германската суперкола са отказали и тя се е блъснала в друга автомобил. Сериозно е пострадала лявата предна част на Porsche-то. За щастие, няма ранени хора при катастрофата. От Porsche Centre Cardiff, чиято собственост е автомобилът, не коментираха инцидента.

Освен, че е доста скъп, Porsche 911 GT2 е и един от най-редките модели на германската марка. От него са произведени едва 1000 бройки, като под капака му е поставен 4,0-литров "боксер" с 6 цилиндъра, развиващ мощност от 700 к.с.

Снимка: South Walles Police

0 от 500
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    причината е че не са били загрети и се ползва през летните месеци а през есен зима стоманени с фолфрамово покритие иначе керамиката е особено опасна при мокро колко си потрошиха автомобилите след като са били на автомивка и не са изсушили дисковете ама с опита се научаваш
  • #5
    2 rate up comment 6 rate down comment
    До ония ( преди 4 години )
    ти кво си мислиш, че кат е Порше, Господ лично подписва застрахователната полица? Порше е същият *** като вагeните, само 5 пъти по-скъпо.
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Смех ( преди 4 години )
    И ако беше карал с такива, щеше да знаеш, че през зимата и/или когато са студени, могат ако не си подготвен да те изненадат крайно неприятно, защото тогава не са ефективни като стоманените им еквиваленти. ;)След 2 км каране познай какви са били и този, дето е карал дали не е бил като теб...
  • #3
    1 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Хвали Порше,ама за всеки случай карай нещо друго!
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    В една спирачна система само бутала ли има?Хайде раздвижи си буталата в *** и помисли!.Да ти изброя ли 50 причини-тиквочев?Електроника,счупен пед,ал,-останалите 48 питай някой друг-*** с тиквочите!
  • #1
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Оня ( преди 4 години )
    На Порше да му откажат спирачките.......нещо съмнително има тук