IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-бързите кросоувъри в света

Рекордьорът вдига невероятните 322 км/ч (ГАЛЕРИЯ)

Състезаването не е това, което може да се очаква от кросоувър, особено като се има предвид, че висока максимална скорост изисква отлична аеродинамика, а повечето автомобили от този клас, нямат такава. Има обаче няколко модела, които излизат от тази рамка. И не става дума за кросоувъри, които ускоряват до 220 км/ч - сега с такава скорост не може да изненадате никого, дори дизеловите модели вече достигат такава бариера. Какво ще кажете за онези модели, които вдигат 280 км/ч и повече? Това е друга работа. Ето кои са най-бързите, ама наистина-бързи, 8 кросоувъра в света.

0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Leo ( преди 4 години )
    Trackhawk е най - бруталния в тази класация.
  • #5
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Бул Гер ( преди 4 години )
    "Стелвиото спринтира от 0-100 за 3.8 секунди"- 0.2sec по бързо от моята Дачия Докер .... дейбаа
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Стелвиото спринтира от 0-100 за 3.8 секунди.
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Вариатор ( преди 4 години )
    Аутомедия отново????4.0битирбо 550коня е САМО и Единствено Cayenne TURBO !!!!!!!!!CAYENNE TURBO S има съвсем други технически данни....Ама.чете моля ....вече сме почти 2020 година......
  • #2
    11 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Който не може да прави кросоувъри се хвали, че ги прави бързи. Само, че предназначението им не е да са бързи, а е съвсем друго. Когато основната задача не можеш да изпълниш се хвалиш, че си го направил бърз. Същото е и с хибридите. Тяхната задача не е да са бързи, а икономични. Тези, които не могат да ги правят се хвалят с бързина, а тези, които могат с икономичност и здравина. Сещате се за кои говоря!
  • #1
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Бързи са но усещането винаги ще е като на камион. Друго си е спортен седан ниско до земята...Това нещо за да може да завива окачването е втвърдено на каруца.