IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Арабин кръстоса Pagani с мотоциклет

Странната триколка има някои общи черти с уникалния Zonda ZoZo

Арабин кръстоса Pagani с мотоциклет

Странно транспортно средство се появи по улиците на Обединените арабски емирства. Отпред прилича на изработения в един екземпляр суперавтомобил Pagani Zonda ZoZo (за японския бизнесмен Юсаку Маезава, собственик на компанията за дрехи ZozoTown), но отзад има само едно колело.

Уникалната триколка най-вероятно се базира на канадския модел Campagna T-Rex или на американския Polaris Slingshot. Разбира се, това е пълна самоделка и няма нищо общо с Pagani (поне легално), но пък вратите му са от типа "крило на чайка", а алуминиевите джанти на трите гуми са доста големи и широки.

Триколка Pagani

В сравнение с Pagani Zonda ZoZo (на последната снимка) фаровете изглеждат малко по-компактни, а предницата - по-издължена. Страничните огледало съща са различни от истинския автомобил, като вероятно са настроени на такава позиция, за да може водачът на триколката по-лесно се гледа в тях.

Триколка Pagani

Интериорът, декориран с тюркоазена кожа, изглежда доста оригинално, макар и малко евтин. Огромният таблет със сензорен екран на централния панел също е забележителен. Като цяло е невъзможно това транспортно средство да остане незабелязано на улицата, но за съжаление липсват каквито и да е данни да техническите му характеристики.

Pagani Zonda ZoZo

0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    . ( преди 4 години )
    Много пари, много свободно време, но никакъв вкус и въображение - араби. Да не говорим че от ъгъла под който са дисплеите нищо няма да може да се вижда заради слънцето ако не са достатъчно ярки. А ако искаш да докоснеш централния дисплей в горната част трябва да се навеждаш и да посягаш напред.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    .. ( преди 4 години )
    *** между бит с.и.г.а.н.и.н. и сателитна антена...А.р.а.б.е.л.с.к.а му работа.