IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW и Mercedes се "захапаха" и на Хелоуин

Този път тон зададоха баварците, но получиха оригинален отговор

BMW и Mercedes се

Американското подразделение на BMW си позволи да се пошегува със своя голям конкурент Mercedes-Benz, като използва социалната мрежа Twitter, а поводът беше празникът Хелоун. Малко по-късно баварците получиха и достоен отговор.

Всичко започна с това, че BMW публикувана в социалната мрежа рисунка на автомобил Mercedes-Benz, чието покривало е с изображение на баварската машина. Рисунката беше съпроводена от надпис, който може да се преведе като "Сега всеки автомобил може за да се преоблече с костюма на любимия си супергерой". Туитът получи тематичен хаштаг за Хелоуин, като беше споменат и акаунта на американското подразделение на Mercedes-Benz.

BMW/Mercedes

Отговорът на конкурента не закъсня, като от Mercedes дори не използваха картинка за него. Техният туит гласеше: "Добър опит,  BMW USA. Това наистина е страшен костюм, особено с тази решетка на радиатора..."

С това престрелката между двете компании приключи, тъй като от BMW не отговориха по никакъв начин. 

Снимки: Twitter

 

0 от 500