IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes вкарва 5000 бройки от суперкомбито си в сервизите

Проблемът с E-Class AMG е в спойлера на багажника, който може да падне по време на движение

Mercedes вкарва 5000 бройки от суперкомбито си в сервизите

Компанията Mercedes-Benz обяви сервизна акция за около 5000 бройки от комбито E-Class, повечето от които са във версията AMG E63 S. При тях е открит проблем със закрепването на заднния спойлер, който може да се откачи по време на движение и да създаде опасност за останалите участнии в движевието.

До сервизната акция се стигна след разследване на Националната администрация за безопасност на движението в САЩ (NHTSA), което доказа, че спойлерите не отговарят на техническите изисквания. От ведомството обясниха, че съществува голяма опасност от падане на този елементи и призоваха собствениците на такива автомобили да посетят сервизите на Mercedes-Benz.

Примпоняме, че новото поколение на Mercedes-AMG E63 S дебютира през 2017 г. "Напомпаното" комби е оборудвано с 4,0-литров V8 с две турбини, който замени предишния 5,5-литров двигател. Мощността на агрегата е 612 к.с. и 850 Нм въртящ момент.

С новият мотор комбито ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,5 секунди, а максималната му скорост е ограничена по електронен път на 250 км/ч. Срещу доплащане ограничитеят може да бъде преместен на 280 км/ч.

Снимка: Mercedes-Benz

0 от 500