IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кой е най-модерният цвят на 2019 г. и какво общо има iPhone?

Само преди няколко месеца този оттенък не беше нужен на никого

Кой е най-модерният цвят на 2019 г. и какво общо има iPhone?

Чували ли сте някога за цветовия дизайн? Вероятно не, но той съществува редом с автомобилния. Стилистите работят здраво върху поучаването на нови уникални окраски на концептуалните модели и на серийните автомобили. Кой обаче е най-модерният цвят на пазара през втората половина на 2019 г? 

Отговорът на този въпрос е зеленият! Ако не вярвате, вижте новото BMW X6 M при първата му поява пред публика. Той е получило фирмената зелена окраска Urban Green, която е част от палитрата Individual, предлагана от компанията. За покупката на суперкросоувъра обаче ще трябва да се чака близо година, тъй като продажбите му стартират през август 2020.

BMW X6 M

Откъдето обаче се появява този интерес към зеленото? Отговорът тук е - от премиерата на новия iPhone 11 Pro през септември 2019 г., когато телефонът беше показан в един доста нестандартен цвят, носещ името Midnight Green. Още на старта на продажбите на телефона стана ясно, че именно тази версии е най-търсената, като за нея има сериозен дефицит и желаещите да я купят ще трябва да почакат.

iPhone 11

Явно, именно Apple легализира зеленото, което доскоро не беше интересно на никого и внезапно то се превърна в моден тренд. Проучване на производителя на бои BASF Coatings показва, че през 2018 г. най-популярните цветове в автомобилната индустрия са били бялото, черното и сребристото, а сред останалите начело е синьото. Зеленото не се търси изобщо.

Bentley Bentayga

Ако обаче отворите конфигуратора на Bentey Bentayga за 2019-2020 г. ще видите, че то се предлага само в няколко зелени оттенъка. Сред премиерата на iPhone 11 Pro беше показано и новото крос-купе Audi RS Q3 Sportback. Познайте в какъв цвят беше то? Правилно - в ярко-зелено.

iPhone 11

Снимки: Производителите

0 от 500