IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пикап влетя през покрива в дома на пенсионер

След инцидента шофьорът дълго време не можел да си спомни кой е и къде се намира (ВИДЕО)

Пикап влетя през покрива в дома на пенсионер

Някои автомобилни катастрофи изглеждат доста смешно, при условие, разбира се, че никой не е пострадал. Случва се те да бъдат толкова любопитни, че могат да се използват в комедийни филми или телевизионни предавания. Една такава се случи наскоро в американското градче Белойт, щата Уисконсин.

Пикап влетя в къща

Тежък пикап Ram 1500 влетя през покрива на къща, докато собственикът й спокойно си гледал телевизия. Местният вестник Daily Beloit News посочва, че по неизвестни причини 37-годишният водач на пикапа Питър Брунър не успял да овладее машината, която карал с висока скорост, и тя излязла от пътя. Автомобилът "се гмурнал" в крайпътната канавка, изхвърчал от нея, прелетял десетина метра, ударила се в покрива на къща, стояща до пътя, пробила тавана на гаража и увиснала. Втората снимка ясно показва следите на пикапа на тревата и мястото, където предната броня е ударила земята.

По това време собственикът на къщата Джо Найр бил в гаража и гледал футбол по телевизията. Като се обърнал по посока на грохота, пенсионерът буквално се оказал лице в лице с виновника за инцидента, както в някакъв хумористичен сериал. Комичност към ситуацията добавил и фактът, че дълго време водачът на пикапа не можел да си спомни нито как се казва, нито какво се е случило, нито къде се намирал. По-късно се оказало, че по време на инцидента, а дори и преди него, Брунър не бил на себе си, явно под въздействието на алкохол или наркотици. Освен това имал дълго досие в полицията с различни провинения.

0 от 500