IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford иска 10 000 долара... за две ивици боя

Някои екстри за Mustang Shelby GT500 надхвърлят цената на малък автомобил

Ford иска 10 000 долара... за две ивици боя

Наскоро Ford пусна онлайн-конфигуратор за най-новия си и най-мощен Mustang – Shelby GT500. В него могат да бъдат открити цени за пакети и опции, с които може да индивидуализирате и определите цена на модела със 760 к.с. Една от най-шокиращите цени е тази за боядисаните състезателни ленти – 10 хиляди американски долара. Много пари за ленти на капака, да.

В конфигуратора могат да бъдат избрани и винилови ленти, които изглеждат по същия начин и струват с 9 хиляди долара по-малко. Но ако искате лентите да са част от боята на цена на малък градски автомобил, изборът е ваш.

Лудостта с цените се свършва тук. Пакетът за писта от фиброкарбон струва 18 500. В него са включени по-голямо количество ъпгрейди, сред които фиброкарбонови джанти с гуми Michelin Pilot Sport Cup 2, предни седалки Recaro, премахната задна седалка, фиброкарбоново инструментно табло, повдигнат фиброкарбонов заден спойлер и предни сплитери. В случай, че сте в спестовен режим, може да изберете по-простия пакет „управление“ за 1500 долара, който включва малък заден спойлер и сплитери, но без фиброкарбонови детайли.

Предлага се и технологичен пакет за 3 хиляди долара с аудио-система на Bang & Olufsen, асистент за слепия ъгъл, гласово активирана инфо-система с навигация и по-комфортна шофьорска седалка.

Конфигураторът работи на американския сайт на Ford, където всеки може да избере желания модел.

Снимка: Ford

0 от 500