IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

GM с интересна оферта за клиентите на конкурента

Собствениците на Ford Mustang получават отстъпка, ако си купят Camaro

GM с интересна оферта за клиентите на конкурента

Интересна оферта отправи ръководството на General Motors към клиентите на конкурента Ford. Ако те си купят Chevrolet Camaro до края на този месец, ще получат отстъпка до 3000 долара.

Всъщност, този бонус беше представен още през лятото, като продължи до септември. Тогава отстъпката беше 2500 долара, но това не даде резултат. Сега акцията е продължена до края на октомври, като сумата е увеличена с още 500 долара. Тя се отнася за всички нива на оборудване на Camaro, моделна година 2019 - от базовото LS до най-мощното ZL1.

Chevrolet Camaro

Офертата важи само за собственици на Mustang, които са придобили автомобили преди повече от 30 дни. Това означава, че те могат да си купят Camaro в базовия вариант за 22 995 долара.

В GM правят всичко възможно, за да намалят спада на продажбите на Camaro, които през третото тримесечие на тази година са с 15% (до 12 275 единици). Заради това спортният модел е едва на трето място през тази година.

Снимки: Chevrolet

 

0 от 500