IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го и серийното Alfa Romeo Tonale

Кросоувърът ще се конкурира с Volvo XC40, BMW X2 и Audi Q3

Ето го и серийното Alfa Romeo Tonale

Вторият кросоувър в гамата на Alfa Romeo, който ще носи името Tonale, беше представен по време на автосалона в Женева през пролетта. Тогава обаче видяхме неговата концептуална версия, а сега най-после се появиха снимки и на серийния модел.

Снимките излязоха в личния сайт на фотографа, който ги е правил, а малко по-късно бяха премахнати, но вече бяха разпространени в интернет-пространството. Съдейки по всичко, те са направени по време на сравнителни тестове с конкуренцията, тъй като на заден план се виждат Volvo XC40, BMW X2 и Audi Q3. Явно разработката на Tonale е привършила и сега вървят изпитанията на модела.

Alfa Romeo Tonale

Като цяло, серийното Tonale се отличава на външен вид от концептуалния модел. Виждат се по-големите фарове, които са с различна форма, а също така и променените задни светлини. Нова е и формата на тръбите на изпускателната система, докато броните и решетката на радиатора са си същите.

Снимки на интериора засега липсват. В салона на концептуалния прототип имаше два дисплея - 12,3-инчов на цифровия приборен панели, като и тъч-скрийн на информационно-развлекателния комплекс с диагонал 10,25 инча.

Alfa Romeo Tonale

В основата на Alfa Romeo Tonale е скъсената модулна платформа Giorgio, която е в основата на първия кросоувър на марката Stelvio. Шасито ще бъде използвано и за други модели на италианския производител, в това число новото поколение на хечбека  Giulietta.

Що се касае до дизайна, то Alfa Romeo Tonale получава редица елементи, които препращат към класическите модели на марката. Отстрани кросоувърът напомня спортните коли Spider Duetto и Disco Volante Spider, а колелата са в стила на шайбата за набиране при спарт телефон - както при Alfa Romeo 33 Stradale от 1966 г.


Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Motor1

0 от 500