IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

11 модела, които станаха жертви на кросоувърите и електромобилите

Тези автомобили повече никога няма да се произвеждат в сегашния им вид

В автомобилната индустрия навлизат нови технологии и трендове. И те включват не само нови модели, но и изместват от пазара такива, които отдавна са се превърнали в икони, тъй като са спечелили сърцата на феновете си. До края на 2020 г. няма да оцелеят голям брой модели и модификации, но в тази група са включени само 11 от най-показателните примери за това, което се случва.


Снимки: Производителите

0 от 500
  • #4
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Бийтъла също не е спрян заради СУВ манията. Това си беше абсолютно кофти проект да съживят една легенда със стари и лоши технологии и да и искат много пари все едно си взел стар Бийтъл. Не случайно стара костенурка струва повече от чисто нова от магазина. Освен всичко новата е пълна с бъгове и проблеми. един от най-проблемните и ненадеждни ФВ.
  • #3
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    А най-голямата тъпотия е, че уж щели да спират МХ-5. Да, да, ама не! Това ще е последният модел на Мазда, който изобщо би бил спрян. Някой си я е измислил тази новина заради Фиата, който никак добре не се продава. Та кой би си взел Фиат, като има Мазда, която е направила този легендарен модел, който е и най-продаваният роудстър за всички времена.
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Пълни простотии! Хечбека приус бил спрян заради СУВ. По-голяма тъпотия не бях чел скоро. Хечбека се продава на отделни пазари само и продажбите му са традиционно слаби, защото има луфтбек, който е доста по-практичен, както и има Приус+, който е ван с 3 реда седалки и огромен багажник. Хечбека беше Аурис в Европа, но те и без това го спряха и ще се предлага, като Корола. Така, че корола хечбек има и нищо всъщност не са спрели, а само името са сменили.
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    да казваме, че кабриолети са спряни заради СУВ манията е нелепо... много от тях имат традиционно слаби продажби. Сегмента като цяло не прави такива добри продажби като седаните и хечовете примерно. На мен ми звучи като оправдание - оакахме модела, но видиш ли сув манията е виновна, че не ни го купуват. Сега за грантуризмотатат на бмв съм съгласен - спряха ги понеже делят продажбите със сувовете на марката.