IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Koleos получи два нови дизела

Обновеният кросоувър има също така промени в екстериора и интериора

Renault Koleos получи два нови дизела

Renault пусна обновената версия на кросоувъра Koleos, който вече се предлага за предварителна поръчка на пазара във Великобритания на цени, започващи от 28 195 паунда. Моделът има подобрен външен дизайн, преработен интериор с модернизирана информационно-развлекателна система и два нови дизелови двигателя. Първите доставки на клиентите трябва да започнат през ноември.

Купувачите могат да избират от две модификации. Базовата Koleos ICONIC е оборудвана с 18-цолови алуминиеви джанти, LED фарове, 7-инчов екран на инфотейнмънт системата, предни и задни сензори за паркиране, камера за обратно виждане, автоматичен двузонов климатроник, круиз контрол и редица други полезни опции. Предлага се също така отопляване и охлаждане на поставките за чаши и огледало за обратно виждане с автоматично затъмняване.

Топ модификацията Koleos GT-Line се отличава с 19-цолови алуминиеви джанти, голям сензорен екран на информационно-развлекателна система с диагонал 8,7 инча, кожена тапицерия, електрически регулируеми предни седалки с подгряване и електрическо отваряне на багажника.

Промени има и в екстериора на Renault Koleos: нова радиаторна решетка, преработени хромирани прагове, модифицирана задна броня с по-забележим дифузьор и леко подправен заден спойлер с уголемени стоп светлини. Клиентите могат също така да си поръчат двуцветен дизайн на джантите и новата металик боя Vintage Red.

Първият от двата нови дизелови двигателя е 1,7-литров четирицилиндров турбо с мощност 148 к.с. и въртящ момент от 340 Нм. Той работи в съчетание с безстепенна CVT трансмисия, а задвижването е на предните колела. Вторият е 2,0-литров четирицилиндров турбо с мощност 187 к.с. и въртящ момент от 380 Нм. Той също се предлага със CVT, но задвижването на четирите колела е стандартно.

Снимки: Renault

Още снимки - в галерията по-горе

0 от 500