IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор спи зад волана на Tesla при скорост 100 км/ч

Поредното безумно видео се появи в интернет

Шофьор спи зад волана на Tesla при скорост 100 км/ч

Ново видео на водач на Tesla, който блажено си спи зад волана, а спътникът до него също дреме, докато електрическият автомобил се движи на автопилот, бе публикувано в интернет. Подобно явление вече няколко пъти биваше заснето от случайни очевидци.

Този път това станало на платена магистрала в американския щат Масачузетс. Шофьорът на преминаващ автомобил видял спящ мъж зад волана на движещата се сама Tesla, и направил няколко опита да го събуди. Всичко това се случило при скорост от 100 км/ч. Впоследствие заспалият успял да се събуди. За щастие, не се стигнало да инцидент на пътя.

Авторът на видеото по-късно разказал, че първоначално решил, че на водача на електромобила му прилошало, затова яко се уплашил. Той добавя, че не е съобщил за инцидента пред органите на реда, което накара някои потребители в социалните мрежи да се усъмнят в достоверността на видеото.

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    "Да дойдат в БГ да опитат да поспят... Без преувеличение, тук няма и 200м, в които колата да не друсне" - точно така колега. Ако човек може да се справя с карането в БГ, значи може навсякъде другаде. Ако колата издържа на БГ "пътната инфраструктура" значи е доста здрава и може да изкара навсякъде по света :).
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    .. ( преди 4 години )
    Спаят щото могат...Да дойдат в БГ да опитат да поспят...Без преувеличение, тук няма и 200м, в които колата да не друсне. Било то заради дупка, крупка, шахта или просто слягане... На някои места май и 10м няма...
  • #1
    7 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Поредното доказателство, че тези системи нямат място в колите. Който не иска да кара -> влак, автобус, такси.