IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW загатна как ще изглежда бъдещото 4-Series

Такава решетка на радиатора все още не сме виждали при баварците

BMW загатна как ще изглежда бъдещото 4-Series

Появата на двувратата версия на BMW 3-Series се очаква през 2020 г., но още сега баварците намекнаха как ще изглежда бъдещия модел. На автосалона във Франкфурт компанията представи купето BMW Concept 4, при което виждаме нова конфигурация на решетката на радиатора - един от най-обсъжданите елементи от дизайна на марката в последно време.

За разлика от показания по-рано BMW Vision iNext тук двете части на решетката не са слети, като в компанията са уверени, че този подход ще се хареса на клиентите на марката. Не е ясно, кои точно елементи от Concept 4 ще получи бъдещото серийно купе 4-Series, но се очаква динамичният силует, удълженият преден капак, тясната оптика и задните L-образни светлини да останат.

BMW Concept 4

Виж, екстравагантните 21-цолови джанти, тесните странични огледала, масивният дифузьор и спомената вече решетка на радиатора вероятно ще си останат на щанда във Франкфурт и в студиото BMW Design. Идеята е бъдещото 4-Series да следва стила на новото 3-Series, което беше представено по-рано тази година.

Според главния стилист на компанията - Домагой Дюкец, BMW Concept 4 е рисувано в стила на класическите модели на марката, най-вече BMW 328 и BMW 3.0 CSi, като задачата на дизайнерите е била да покажат еволюцията във фирмения стил, отнесена към формата на 4-Series.


Още снимки - вижте в галерията.

Засега липсват технически характеристики на баварски концепт, няма и снимки на интериора. Очаква се те да бъдат идентични с тази на топ-версиите на седана 3-Series.

Снимки: BMW

0 от 500