fallback

В BMW не виждат смисъл от спортно комби

Подобен модел няма да донесе печалба, убедени са баварците

Преди 20 години BMW създаде прототип на комбито BMW M3 Touring, но на пазара така и не се появи подобен автомобил. Напоследък се засилиха слуховете, според които баварците работят на такъв модел и той ще се появи малко след излизането на новото поколение на седана BMW M3.

Шефът на подразделението BWM M - Маркус Флаш, обаче побърза да разсее всички спекулации по темата, като в интервю за Autocar обяви, че на практика няма никакъв смисъл от подобен автомобил. Според него, в някои европейски държави биха се намерили малки групи от фенове, мечтаещи за покупката на комби М3, но броят на тези хора е недостатъчен, за да може да се постигне печалба.

"Като цяло, кросоувърите имат далеч по-голяма потенциал от комбитата на световните пазари. Това обяснява и появята на такива модели като X3 M, X4 M, X5 M, X6 M. За мен, комбито BMW 3-Series е идеалният вариант за пътуване из планините, но във всички случаи този автомобил отстъпва на кросоувъра", категоричен е шефът на BMW M.

Снимка: BMW

fallback
  • #7
    анонимен ( преди 4 години )
    ха-ха-ха... сигурно СУВ ще е по-добре от комби... НО модата е цар и диктува какво да се прави... радвайте се на сув-четата щото скоро ще са повече от песъчинките на плажа на слънчев бряг...
  • #6
    Ха-ХА ( преди 4 години )
    Кажете го на Ауди и Мерцедес.
  • #5
    анонимен ( преди 4 години )
    Пенсиите си вземат Мерцедеса или Скъси конни, а по-младите с бензин в кръвта(бензин,а не нафта) си вземат баварец и то НЕ конни! Няма по-голяма гавра от това да си със спортен модел и той да е комби.
  • #4
    анонимен ( преди 4 години )
    доскоро на бмв таргета бяха пубери дето със задните бенвета целеха кофите по завоите!
  • #3
    анонимен ( преди 4 години )
    на бмв таргета е различен от ауди и мерс
  • #2
    бенве не виждат .. ( преди 4 години )
    ама алуди виждат комбита но не и спортни RS седани! Мерц обаче вижда и печели и от двете с AMG!
  • #1
    анонимен ( преди 4 години )
    Няма разбира се, като не можете да направите едно красиво комби.
fallback
Последни