fallback

Клиентите на масълкарите се оказаха "старци"

Най-млади в САЩ са собствениците на Dodge Challenger - средно на 51 години

Прочутите американски масълкари се купуват предимно от хора на над средната възраст, въпреки че местните производителите се опитват да ги направят възможно най-млади, показва проучване в страната.

Най-млади са клиентите на Dodge Challenger - средната възраст на купувача на този масълкар е 51 години. И изненадващото не е това, а фактът, че собствениците на този модел са под средната възраст на американския купувач на нов автомобил, която е 53 години, както показва проучване на Федералния резерв от началото на годината.

При Dodge Challenger ситуацията като цяло е странна: въпреки факта, че това е най-старият масълкар от голямата тройка, клиентите му са най-млади. Всъщност, Ford Mustang и Chevrolet Camaro отдавна са загубили статута на истински масълкар. Салоните им са по-тесни, под капака има двигатели с турбо, а окачването - по-твърдо.

На този фон Challenger изглежда като подпухнало обемисто животно от миналия век. Той има наистина голям багажник и доста удобен заден ред седалки. Това го прави много по-комфортен за ежедневна употреба, което означава, че е по-вероятно да се превърне в единствената кола в семейството.

Camaro и Mustang по-често заемат мястото на втори или трети автомобил в американското семейство. Другата особеност на Challenger е задвижването на четирите колела. Тази опция доста се харесва на потребителите в сравнение с конкурентите му.

fallback
  • #6
    Blackthorn ( преди 4 години )
    Много ясно! Това са коли за мъже, а не за ***!
  • #5
    Maika ti ( преди 4 години )
    Масълкари доста добре преведохте muscle cars
  • #4
    анонимен ( преди 4 години )
    ... както ползвателите на Тойота (справка - Аутомедия статия от преди седмица) :))
  • #3
    анонимен ( преди 4 години )
    Много ми е смешно, как като представят нова спортна кола, винаги е насочена към младите хора. А почти навсякъде по света човек под 30 години дори не може да си мечтае за повече от приличен хеч бек (в зависимост къде по света - нов или стар) Освн може би в ДубайТака че нормално - към 40-50 години човека вече е избил кредити, поотгледал е децата, развил си е кариерата (в Америка развел се е) и може да се поглези.
  • #2
    Ами тя и ... ( преди 4 години )
    концепцията им е отпреди 50-60години! Още не са открили, че има 4Х4 и автомат на едно място.
  • #1
    gg ( преди 4 години )
    човек е толкова млад или стар, за колкото се има.
fallback
Последни