IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Клиентите на масълкарите се оказаха "старци"

Най-млади в САЩ са собствениците на Dodge Challenger - средно на 51 години

Клиентите на масълкарите се оказаха

Прочутите американски масълкари се купуват предимно от хора на над средната възраст, въпреки че местните производителите се опитват да ги направят възможно най-млади, показва проучване в страната.

Най-млади са клиентите на Dodge Challenger - средната възраст на купувача на този масълкар е 51 години. И изненадващото не е това, а фактът, че собствениците на този модел са под средната възраст на американския купувач на нов автомобил, която е 53 години, както показва проучване на Федералния резерв от началото на годината.

Ford Mustang

При Dodge Challenger ситуацията като цяло е странна: въпреки факта, че това е най-старият масълкар от голямата тройка, клиентите му са най-млади. Всъщност, Ford Mustang и Chevrolet Camaro отдавна са загубили статута на истински масълкар. Салоните им са по-тесни, под капака има двигатели с турбо, а окачването - по-твърдо.

На този фон Challenger изглежда като подпухнало обемисто животно от миналия век. Той има наистина голям багажник и доста удобен заден ред седалки. Това го прави много по-комфортен за ежедневна употреба, което означава, че е по-вероятно да се превърне в единствената кола в семейството.

Chevrolet Camaro

Camaro и Mustang по-често заемат мястото на втори или трети автомобил в американското семейство. Другата особеност на Challenger е задвижването на четирите колела. Тази опция доста се харесва на потребителите в сравнение с конкурентите му.

0 от 500
  • #6
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Blackthorn ( преди 4 години )
    Много ясно! Това са коли за мъже, а не за ***!
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Maika ti ( преди 4 години )
    Масълкари доста добре преведохте muscle cars
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    ... както ползвателите на Тойота (справка - Аутомедия статия от преди седмица) :))
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Много ми е смешно, как като представят нова спортна кола, винаги е насочена към младите хора. А почти навсякъде по света човек под 30 години дори не може да си мечтае за повече от приличен хеч бек (в зависимост къде по света - нов или стар) Освн може би в ДубайТака че нормално - към 40-50 години човека вече е избил кредити, поотгледал е децата, развил си е кариерата (в Америка развел се е) и може да се поглези.
  • #2
    1 rate up comment 18 rate down comment
    Ами тя и ... ( преди 4 години )
    концепцията им е отпреди 50-60години! Още не са открили, че има 4Х4 и автомат на едно място.
  • #1
    14 rate up comment 0 rate down comment
    gg ( преди 4 години )
    човек е толкова млад или стар, за колкото се има.