IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota пуска юбилеен Land Cruiser за 89 040 долара

Модификацията Heritage Edition излиза в серия от 1200 бройки

Toyota пуска юбилеен  Land Cruiser за 89 040 долара

Японският производител Toyota пуска на пазара специална серия на всъдехода си Land Cruiser. Тя ще се казва Heritage Edition и е посветена на 60-годишнината на легендарния модел.

От автомобила ще бъдат произведени само 1200 бройки, като цената на всяка е 87 645 долара. Още 1395 долара клиентът ще трябва да доплати за доставката на автомобила до дилъра, от който е поръчан. Така това ще бъде най-скъпата версия на модела, който в момента в най-високото ниво на оборудване в Щатите се предлага за 86 710 долара.

Toyota Land Cruiser Heritage Edition

Всички автомобили от юбилейната серия получават специална изработка на екстериора и интериора, които са отбелязани със специална табелка с надпис Land Cruiser. На външен вид Toyota Land Cruiser Heritage Edition може да бъде разпозната по 18-цоловите си джанти в бронзов цвят, решетката на радиатора с черни акценти и специалните кантове на фаровете и на светлините срещу мъгла.

Салонът на всъдехода е направен от черна естествена кожа с контрастна бронзова линия. Има още стелки, които са подходящи за всички сезони, както и фирмени емблеми, които обозначават принадлежността на автомобила към специалната серия.

Toyota Land Cruiser Heritage Edition

Технически автомобилът не е променян, като под капака му е поставен познатият 5,7-лиjров бензинов V8 двигател с мощност 381 к.с. Той е комбиниран със стандартна 8-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.


Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Toyota

0 от 500