IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari показва два нови модела през септември

Дали единият няма да е Purosangue?

Ferrari показва два нови модела през септември

По време на дискусията за приходите на Ferrari през второто тримесечие на тази година, главният изпълнителен директор на компанията Луис Камилери обяви, че през септември Черните кончета ще представят два нови модела. Плановете са новите коли да бъдат презентирани на специално събитие, което ще се проведе на пистата „Фиорано” и ще продължи две седмици, като някои от най-важните клиенти на компанията вече потвърдиха, че са получили покани за събитието. Камилери уточни, че шоуто ще „покаже какво представлява Ferrari”.

Но това далеч не е всичко в плановете на компанията от Маранело до края на годината, Камилери потвърди още един нов модел в рамките на 2019 година. Неяснотите обаче не са никак малко, тъй като шефът на компанията не пожела да даде повече подробности за трите нови коли, които ще бъдат показани тази година.

Последните нови коли на марката – уникалният Р80/С и хибридният суперавтомобил SF90 Stradale с мощност 986 конски сили бяха повече или по-малко очаквани, но с най-голямо нетърпение се чака Purosangue – първият кросоувър на Ferrari. Според последните слухове в специализираната италианска преса, точно Purosangue ще е единият от двата нови модела, които ще бъдат представени на „Фиорано”. Вече има информация за тестове на прототипите на Purosangue и представянето му е въпрос на време.

Предполага се, че другият нов модел през септември ще е 812 Superfast Spider – откритата версия на гран туръра на италианците,като тук информацията е малко повече, тъй като няколко клиенти на марката потвърдиха, че са получили покани точно за това представяне през септември.

0 от 500