IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen обнови кемпера California

Промените са засегнали най-вече оборудването и ходовата част

Volkswagen обнови кемпера California

Компанията Volkswagen продължава с обновяването на 6-ото поколение на Transporter, като сега то засегна модификацията California. Тя вече носи индекс 6.1, като е получила подобрения по външния вид, оборудването и ходовата част.

Както показаният по-рано VW Multivan, така и California, вече е с променена предна част, включваща нова решетка и броня, фарове срещу мъгла и главна оптика.

VW California

В интериора на кемпера са подобрени материалите, както и цветовете на вградените мебели. Променени са и някои допълнителни аксесуари - мивката, хладилника и дръжките на вратите. Използваните досега щори за затваряне на помещенията са заменени от плъзгащи врати, а леглата вече са по-комфортни.

Допълнително са разширени възможностите за трансформация на интериора. Например, вградената в покрита палатка е получила оптимизирана защита от слънчева светлина, а осветлението в салона предлага повече възможности за регулиране.

VW California

През шофьорското място на VW California е поставен нов цветен сензорен монитор с разширении функции. В списъка с оборудване на кемпера влизат цифров приборен панел и няколко варианта на мултимедийна система с екрани до 9,2 инча.

Традиционният хидроусилвател на волана отсъпва мястото си на електромеханичен, което позволява добавянето на нови асистенти на водача. VW California 6.1 вече може да бъде оборудван със система за следене на лентата на движение, асистенти при паркиране или теглене, както и за управление при страничен вятър.


Още снимки - вижте в галерията.

Двигателите на VW California 6.1 не са променяни и кемперът продължава да разчита на 2,0-литрови дизели, развиващи мощност до 200 к.с. Системата за задвижване на четиите колела си остава опция за модела.

Снимки: Volkswagen

0 от 500