IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi A1 стана кросоувър

Продажбите на модела A1 citycarver стартират наесен

Audi A1 стана кросоувър

Компанията Audi превърна хечбека A1 Sportback в градски кросоувър с увеличен пътен просвет и пластмасови предпазители по долната част на каросерията. Моделът се казва A1 citycarver, като европейските му продажби ще стартират през есента на 2019 г.

Вдигнатият хечбек може да бъде разпознат по решетката на радиатора Singleframe - същата като при Q-моделите на марката, двата прореза под капака, защитата на предната броня и пластмасовите предпазители на калниците и праговете. Пътният просвет е увеличен с 35 мм и вече достига 160 мм.

Audi A1 citycarver

Audi A1 citycarver ще се предлага с избор от 9 цвята на каросерията и два контрастни на покрива. Освен базовия вариант ще се предлагат още версии advanced, design selection и S line с различни материали в салона. Те включват плат, кожа или алкантара, както и специално осветление. Топ-версиите получават светодиодни фарове, допълнителни светлини, спойлер и широк спектър от системи за безопасност и асистенти на водача.

При поръчка на пакет Dynamic клиентът получава червени спирачни апарати, система за избор на движение Audi drive select, адаптивно окачване и генератор на звука на двигателя. Джантите са 18-цолови.

Audi A1 citycarver

Гамата мотори не се отличава от тази на A1 Sportback. Това са 1,0-литров турбодвигател с 3 цилиндъра, развиващ 98 и 118 к.с., 1,5-литров с 4 цилиндъра и 150 к.с., както и 2,0-литров с 200 к.с. Скоростните кутии са 6-степенна механична или 7-степенна преселективна "роботизирана".

Поръчки за модела ще се приемат от началото на август, като Audi първо ще предлага версия edition one. Тя получава 18-цолови джанти, тонирани фарове, затъмнени елементи от декора, контрастни покрив и корпуси на огледалата и специални емблеми.


Още снимки - в галерията.

Снимки: Audi

0 от 500