IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Коя е любимата Tesla на Мъск

Версията Raven на Model S срещу пътуванията с децата с Model X

Коя е любимата Tesla на Мъск

Лесно е да се предположи, че Илън Мъск шофира само модели на Tesla, но съвсем доскоро феновете на марката имаха затруднение с това да посочат кой точно е любимият му модел. Мъск се постара да внесе яснота по този въпрос с поредния си пост в Twitter.

Основателят на Tesla написа, че предпочита най-новата версия Raven на Model S Performance, като той изрично похвали „фантастичната работа на адаптивното окачване”. Естествено, Model S на Мъск е оборудвана с последната версия на софтуеъра на компанията за автономно придвижване.

Но това далеч не е всичко. Оказа се, че Мъск кара и Model 3 и Model X, особено когато вози и децата си.

Model 3 Performance е фаворитът на Мъск и въпреки, че не е на нивото на Raven, той предлага възможност за бързо зареждане, а по-скромните размери на електромобила го правят по-лесен за паркиране и изобщо по-подходящ за ограничените пространства в модерните градове.

И накрая, Model X за споменатите пътувания с децата, тъй като кросоувърът е моделът на Tesla с най-големи размери и най-много пространство на борда.
Като изключим Мъск, едва ли ще намерим друг човек, който да притежава три коли на Tesla, но можем да сме сигурни, че скоро той ще се похвали и с новия Roadster, както и с електрическия пикап на марката, когато той е готов.

0 от 500