IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche не продава повече от 2 еднакви 911 на година

За 2018 г. компанията е реализирала 35 573 бройки на пазара

Porsche не продава повече от 2 еднакви 911 на година

Ателието Porsche Exclusive Manufaktur в Щутгарт се занимава с персонализацията на автомобилите на марката, направени по специална поръчка. А това е доста трудна задача, като се има предвид, че въпреки ръста на продажбите, компанията произвежда максимум 2 напълно еднакви автомобила на година, съобщава Autocar.

Според управителя на завода на Porsche в Цуфенхаузен - Кристиан Фридъл, съвсем скоро клиентите на марката ще имат на разположение още по-големи възможности за персонализация на автомобилите им. Това се отнася най-вече за моделите 911 и 718, които в момента се предлагат в 39 различни варианта. От първия през миналата година са продадени 35 573 единици, като на практика те са напълно различни една от друга.

Специалистите от Exclusive Manufaktur се готвят да предложат същите възможности и за моделите Panamera и Macan, които се сглобяват в завода в Лайпциг, както и за Cayenne, който се прави в Братислава. Същото внимание ще получи и първият електромобил на марката - Taycan, чието серийно производство стартира през тази година.

Снимки: Porsche

0 от 500