IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новото Renault Captur

Френският компактен кросоувър е станал по-агресивен

Ето го новото Renault Captur

Компактният кросоувър Renault Captur в голяма степен се оказа успешен модел. Той е един от първите представители на своя сегмент, който заедно с Nissan Juke предложи на клиентите си нов формат на градска кола. А ето и първата снимка на Renault Captur 2020.

Разбира се, тя не е официална, а шпионска. При това само на екстериора. Между другото, има и видео, макар и доста кратко. Френският производител планира да разсекрети модела официално в следващите месеци. Ето защо, тази снимка е екслузивна.

Renault Captur предишното

Не е нужно да познавате в детайли историята на автомобилния дизайн, за да забележите, че новият кросоувър на Renault е коренно различен от своя предшественик (на втората снимка). Екстериорът вече е доста по-агресивен, в голяма част благодарение на фирмените С-образни фарове.

Формата на радиаторната решетка остава разпознаваема, но това е по-скоро неразделна част от корпоративния стил на марката. Предната броня е напълно преработена и профилът остава доста разпознаваем. Двуцветната конфигурация на каросерията също е запазена.

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Пилот ( преди 4 години )
    Немците много скоро пускат такива електрички че ще са първи отново.Рено Нисан какви електрички имат сапунерки и Зоето и Лиифа.
  • #2
    7 rate up comment 4 rate down comment
    112 ( преди 4 години )
    Тоя пък какъв фалит бълнува, а тия дойчовци един електромобил като хората не могат да пуснат още. Дори Рено-Нисан са пред тях. Толкова си могат горките.
  • #1
    7 rate up comment 25 rate down comment
    Пилот ( преди 4 години )
    Последните напъни а Ренаулт да се измъкне от фалита като пуска нови модели Алпин сега това но късно е либе.Аут са могат само да се молят на италианците да ги купят макар че и онея са пред фалит.Тотална доминация на дойчовците в Европа.