IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новото BMW 8-Series Gran Coupe

Неофициални снимки на автомобила се появиха в интернет

Ето го новото BMW 8-Series Gran Coupe

Няколко снимки на BMW 8-Series Gran Coupe, моделна година 2020, попаднаха интернет в навечерието на премиерата на модела, която е планирана за края на месеца. От тях може да се види външния вид на автомобила, както и част от неговия интериор.

В предната част се виждат познатите ни вече фарове и решетка на радиатора, както и вентилационните отвори, разположени отстрани. Като цяло, повечето елементи от стандартното купе са пренеси и при новата версия, която освен допълнителни задни врати е получила и по-голямо разстояние между двете оси.

BMW 8-Series Gran Coupe

Трябва да се отбележат също страничните прагове и наклоненият покрив, вграденият заден спойлер, тънките задни светлини и изпускателната система с две тръби. 

Снимката на интериора е частична, но е напълно логично да се предложи, че 8-Series Gran Сoupe ще получи волан с 3 спици, 12,3-инчов цифров приборен панел и информационно-развлекателна система с 10,25-инчов екран. В салона ще има и метални акценти, комбинирани със скъпа кожа.

BMW 8-Series Gran Coupe

Силовите агрегати ще бъдат същите като при представените вече купе и кабриолет. Това означава, че новият модел ще разчита на 6-цилиндров дизел с обем 3,0 литра, развиваш 320 к.с. и 680 Нм, както и новият бензинов 4,4-литров V8 с две турбини, който предлага 530 к.с. и 750 Нм. На по-късен етап ще излезе и M-версия със същия 4,4-литров V8 с 600 к.с. в стандартния вариант и 625 к.с. във версията Competition.

Снимки: Carscoops

 

 

 

0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Бобо ( преди 4 години )
    Кой размава бе, Бмв си е Бмв
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    ами то има тестове в тубата на четвърт миляамг гт 4 - 11.1 секм5 компетишън - 12.4 сек
  • #7
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Сравнение ( преди 4 години )
    Вече има подобно сравнение - с най-мощния М-мотор competition - 625к.с. на по-лекото М5. Какта се очакваше Мерца го размаза независимо, че е по-тежък! А какво остава за тоя ботур ...Ето линка и дано комедията не го изтрие:https://***.youtube.com/watch?v=JoilM3Afavw&t=44s
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Що бе ти изкара ли ги, че даваш акъл? Аре изкарай ги първо ти и тогава ела да се правиш на много умен!
  • #5
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Така към въпроса за мерцедес и по точно на амг четири вратото изпълнение , когато това излезе и се направят директните тестове тогава може да се говори , че амг е по бързо и тн . В което се съмнявам и честно казано това на външен вид е доста по приятно от амг.
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    абсолютно си прав не може да се сравнява с амг гт4 онова е брутална машина с каталожни 640 к. с. но на практика са повече и като салон е едно ниво по високо а за екстериор въобще няма и база за сравнение
  • #3
    10 rate up comment 9 rate down comment
    до долните двама ( преди 4 години )
    Вие изкарайте толкова пари за кола, пък си вземете каквото искате.
  • #2
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Брандо ( преди 4 години )
    Извинете, но са го направили по-дълго от 7 серия !!!Пълен провал !
  • #1
    12 rate up comment 10 rate down comment
    Driver ( преди 4 години )
    Голямо, тежко и по-слабо от Мерцедес AMG GT 4door! Явно ще му диша праха на пътя ...