IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеното Renault Duster изненада с дизайна си

Кросоувърът щe получи новия 1,3-литров двигател, разработен с Daimer

Обновеното Renault Duster изненада с дизайна си

Както е известно, на пазари извън Европа кросоувърът Duster се предлага не от марката Dacia, а от Renault. Френската компания подготвя излизането на обновената версия на модела, която беше разкрита от медиите в Индия.

На практика, разликите със сегашното поколение на модела са минимални и очакванията, че той ще получи дизайн в стила на крос-купето Arkana и на кросоувъра Koleos, така и не се оправдаха. Модернизацията на Duster се е ограничила в лек фейслифт, като все пак има разлики от предишния вариант.

Renault Duster

Основните промени в това отношение са новите брони и различната решетка на радиатора, която е покрита с много хром. Оптиката си е същата, в това число и и на задните стопове, които са запазили правоъгълната си форма. На багажника се е появила черна пластмасова линия.

След фейслифта от гамата двигатели за Индия отпада дизеловият двигател с мощност 85 к.с. В същото време 1,5-литровият агрегат със 110 к.с. е модернизиран. В гамата агрегати ще попадне и новият 1,3-литров бензинов турбомотор, разработен съвместно с Daimler, като той ще развива 170 к.с. и ще се съчетава с роботизирана скоростна кутия с два съединителя. Този двигател заменя досегашния 2,0-литров мотор, който работеше с 4-степенен автомат.

Снимки: pnzdrive

0 от 500