IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Koleos получи два нови дизела

Обемът им е 1,8 и 2 литра, а мощността - 148 и 187 коня

Renault Koleos получи два нови дизела

Renault представи актуализирана версия на Koleos, като приведе големия кросоувър към новата фирмена стилистика, която получи Kadjar. Промените в екстериора са по-скоро козметични, като и при компактния кросоувър, и включват нова радиаторна решетка и много хром. LED фаровете вече са включени в стандартното оборудване, като в същото време моделът е получил нови двуцветни джанти и цвят на каросерията Vintage Red.

Интериорът е декориран с меки на допир материали. Към активната система за аварийно спиране е добавена нова функция за разпознаване на пешеходци. Информационно-развлекателната система пък вече е оборудвана с пълноекранен режим на работа на Apple CarPlay.

Renault също така е добавил два нови дизелови двигатели към моторната гама на Koleos. Първият, с обем от 1.8 литра, има мощност от 148 к.с. и ще замени остарелия 1.6-литров дизел от предишната версия на модела. Той се предлага само със задвижване на предните колела. Вторият нов двигател от 2 литра има мощност от 187 коня и се предлага със задвижване на четирите колела.

Френската компания явно се е възползвала от възможността да оборудва двата двигателя с безстепенен вариатор CVT, което говори за спад в популярността на ръчната трансмисия в този клас. Renault също така е намалил броя на модификациите на модела - ще се предлагат само две нива на оборудване: Iconic и GT-Line с увеличени в сравнения с досегашния модел базов списък от опции. Цените ще обновения Koleos ще бъдат обявени през юли, а доставките в автосалоните се очакват през октомври.

Още снимки - в галерията

0 от 500