IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-щурият бус на "Нюрбургринг" (ВИДЕО)

Страхотна идея: VW T1 с 6-цилиндров боксер от Porsche

Най-щурият бус на

Volkswagen T1 Bus и до днес е смятан за „Буса на хипитата”, обаче това симпатично возило може да се превърне в едно от страшилищата на Северната дъга на „Нюрбургринг” с някои много подходящи доработки.

Точно това ни представя във видеото си Миша Чарудин, който извади късмет да се повози на борда на буса, вече задвижван от двигател на Porsche и каран от собственика му, която явно е вложил много усилия и свежи идеи в преобразяването на симпатичния Т1.

Въпреки промените бусът не може да съперничи на Porsche 911, обаче е страхотна гледка по време на любителските обиколки на Зеления ад в планината Айфел.

И само една тема за размисъл относно баланса, разпределението на теглото и особеностите на управлението на този по-особен бус – водачът и пасажерът седят пред предния мост, а двигателят е разположен зад задния мост...

Видеото си струва, най-малкото заради гледната точка към по-особените места на Северната дъга и страхотния звук, идващ от мотора.

Снимка и видео: Миша Чарудин

 

0 от 500