IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Defender се тества в страната на лъвовете (ВИДЕО)

Land Rover подготвя премиерата на напълно новия всъдеход

Новият Defender се тества в страната на лъвовете (ВИДЕО)

Световната премиера на новото поколение на Land Rover Defender явно е съвсем близо, тъй като компанията-производител се старае всячески да привлече внимание към автомобила. Британците публикуваха видео, в което всъдеходът е показан по време на тестове в Африка.

Изпитанията на новия Defender се провеждат в резервата Борана в Кения, който има площ от 14 000 хектара. Машината изпълнява трудни задачи - от проследяване на лъвове до превозване на различни товари до труднодостъпни местности. За целта, инженерите на Land Rover са модифицирали тестовия прототип, като са го оборудвали с изнесен на предната стойка на покрива въздухозаборник.

Defender

В резервата Борана има всичко нужно за подобни изпитания - реки и гъста джунгла, където температурите нощем падат сериозно, а през деня е адски горещо. От компанията са категорични, че проблеми с автомобила не е имало и той се е справил както със скалистите склонове, така и с дълбоките бродове на реките.

Последният Defender слезе от конвейера преди 2,5 години, а неговият наследник най-вероятно ще бъде представен през септември, като от Land Rover обещават това да бъде най-добрият всъдеход на планетата. Моделът ще се предлага в няколко модификация - с дълга и къса база, с открит покрив, луксозна версия и дори пикап.

Снимки и видео: Land Rover

0 от 500