IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Плащаш за полет до Космоса, получаваш право за специален Range Rover

Версията Astronaut Edition е предназначена само за тези, които са си купили билет за космически кораб

Плащаш за полет до Космоса, получаваш право за специален Range Rover

Ако сте похарчили 250 000 долара, за да си купите билет за космическия кораб Virgin Galactic, то тогава можете да станете собственик и на луксозния всъдеход Range Rover Astronaut Edition. Цената на модела остава тайна и ще бъде съобщена на кандидат-купувача директно от производителя.

Това означава, че само 700 човека от цял свят могат да станат собственици на автомобила. Всички те са се записали за пътуване в Космоса и са платили таксата билет за кораба, който милиардерът Ричард Брансън (на снимката вдясно) подготвят.

Range Rover

Самият всъдеход Range Rover Astronaut Edition е уникален, тъй като в конструкцията му е вградена част от платформата на космическия кораб полета Virgin Space Unity, който осъществи своя полет в края на миналата година. Този детайл е превърнат в два диска, разположени в централната консола на автомобила, където обикновено са намират поставките за чаши.

Range Rover

Тези, които имат право на покупка на Range Rover Astronaut Edition, ще могат да избират между хибридната версия P400e и класическата P525. В първия случай кросоувър се задвижва от 2,0-литров бензинов двигател и електромотор със съвкупна мощност 398 к.с. Във втория под капака е поставен 5,0-литров V8 с механичен компресор, развиващ 525 к.с.

Снимки: Land Rover

0 от 500