IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Модел на Lada също стана "дом на колела"

В основата на компактния кемпер е моделът Granta

Модел на Lada също стана

Руската фирма Lux Form създаде компактен кемпер, в чиято основа е обновената Lada Granta. В автомобила могат да пътуват двама човека, като той разполага с цялото оборудване, необходимо за кратки или дълги пътешествия.

Въпреки малките си размери - дължина от 2178 м и широчина от 1648 мм, жилищният модул предлага тоалетна, душ, кухня, гардероб и спалня за двата души. В кухнята има печка с един газов котлон и мивка, а в банята освен душ-кабина и тоалетна са вградени мивка и шкафче за козметични принадлежности.

Според информация на изданието Lada.Online, производството на този дом на колела ще стартира съвсем скоро. Машината ще се предлага в няколко нива на оборудване с различни допълнителни опции. Базовият вариант е оценен на 15 320 евро, а топ-версия Luxe ще струва 24 740 евро.

Снимки: Auto.Mail

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Синонимен ( преди 4 години )
    Какви братушки са ти тая алкохолизирана и долнопробна *** докарала половин Европа до мизерия и нищета?!?
  • #1
    10 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Браво! На тази цена ще разбият всяка конКУРенция на пух и прах. Просто жестоко! Ако го пуснат за продажба извън Русия си вземам едно. Направо е без пари! За същото нещо най-евтините европейски аналози са с цена по 3 и нагоре!А като гледам какво е оборудването и снимките е предостатъчно да отидеш някъде извън цивилизацията и да си живееш поне 1 седмица без никакви притеснения.Можеш да обикаляш и да се събуждаш всяка сутрин на някое приказно място с фантастичен изглед.Спасибо вам большое,братушки!