IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите семейни автомобили на 2019 г.

Класацията по класове е на американското издание Edmunds

Американското издание на Едмъндс състави поредния си списък на автомобили, които, според местните журналисти, са най-подходящи за семействата. Автомобилите са разделени на категории, така че класациянта включва модели от различни класове и различни ценови категории.

0 от 500
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Дедо поп ( преди 3 години )
    Като човек карал Хонда 10 год. и фен на марката, мога напълно да се съглася с коментар 1. В последните години напълно неадекватна ценова политика. За това и след доста тестове купих Киа. Най-голяма гаранция, доста по-евтина и с повече екстри! Дори и по-мощна. Става въпрос за сийд ГТ 1.6 турбо. Разликата е 15000лв!! Гранционното обслужване на КиА е - 50% по-евтино спрямо Бултрако. Трябва да си болен фен за да купиш нова Хонда. Единственото смислено предложение донякъде е тайп Р.
  • #10
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    хондата е скъпа - CR-V СЕ предлага със AWD и CVT, което не е най-яката скоростна кутия, но на цени 71 000, 76000 или 84000лв в зависимост от нивото на оборудване.. Ако това са ок цени за някои добре, но аз не мисля така. Не и за това което предлага спрямо конглокенцията. Освен ако не смятаме, че емблемата струва 10-20 000лв.
  • #9
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Тодор до теслЪ ( преди 4 години )
    То май ти пишеш без да гледаш ? И прочети хубаво коментара на 1-ви.Ще има и повече, защото няма ненормалници, които да дават такива пари.Цените, които аз съм дал разбирачо са без каквито и да е отстъпки, а отстъпки, че и по-големи и редовно правят и Опел и Пежо и Рено и т.н.И аз съм дал за пример коли, които са по-висок класа, бизнес седани, които са с високо оборудване, по-висок клас кола и са по-евтини от Сивика, който е хечбек ....Все факти.
  • #8
    1 rate up comment 3 rate down comment
    теслЪ ( преди 4 години )
    1-ви , не знам къде и какво си гледал но CR-V автоматик и 4х4 има или според теб CVT е ръчна скоростна кутия!?!?Друг е въпроса , че двигателя е само един, но с два варианта на мощност 173 и 193 к.с..Тодоре,къде сравняваш Опел и Форд с Хонда?!?!? В момента в сайта на Хонда в България има поне 20 автомобила на склад с 10% отстъпка(и то настоящия модел)! Май пишете ей-така да се намирате на работа?
  • #7
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Цените на Хондите в цяла Европа са трагични. Нямам представа ЗАЩО??? В САЩ и на другите континенти цените са им съвсем нормални, а само тук са като на премиум автомобил. и това не е от сега а е от поне 10-15 г. откакто ги следя, защото по принцип ги харесвам, но с тези цени нямат шанс да си взема нещо от тях. И промоции не правят, както другите на стари и залежали коли. Всичко го продават на висока цена. При дугите отиваш и ти правят веднага 5-10% отстъпка при покупка, а при тея няма.
  • #6
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Тодор ( преди 4 години )
    Цените на Хондите в България, а май и като цяло в Европа са трагични.Сивик Хечбека им с 1.5 турбо 182 коня автомат спорт плюс струва 62хиляди, Спорта е 57хил., а то е най-ниското ниво за тоя мотор. Престижа е 64хил.За справка: Меган РС 280к.с. автомат - 61хил.; Голф ГТИ performance с ДСГ - 58хил.Пасат Highlights с 1.5 ДСГ - 58хил.Инсигниа 1.6 200к.с. автомат Innovation - 53хил.Мазда 6, 2.5 194к.с. автомат EVOLUTION - 60хил.Мондео 1.5 165к.с. автомат Титаниум - 54хил.
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    GP ( преди 4 години )
    CR-V се предлага само съз задвижване на четирите колела, единствено базовото обородване, комбинирано с механична трансмисия е с предно. Всички CVT са със двойно задвижване
  • #4
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Отново американска статистика, която не важи по никакъв начин за Европа, може би с изключение на мерцедеса и на волвото като модели.
  • #3
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ram 1500 - e тва ще е.. Като ме пита някой "що си взе тоя камион?" - да кажа "е, как защо - той е сред най-добрите семейни коли за 2019" :D
  • #2
    9 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    "Най-добрите семейни автомобили на 2019 г." ЗА Съединените Хамерикански Щати и то според местни журнaля.. хаха. Малко ненужна новина, но като няма по-добро..