IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi пусна кола само за онлайн продажби

Цената на купето TT Quantum Grey Edition е 62 305 евро

Audi пусна кола само за онлайн продажби

Първият автомобил на германската компания Audi, който ще се продава изключително само по интернет, е специалната версия на купето TT - Quantum Grey Edition, съобщиха местните медии.

Пилотният проект ще бъде реализиран на платформа, която Audi използва за онлайн продажби на употребявани автомобили от есента на 2017 г. Спортното купе Quantum Gray Edition може да бъде поръчван от 5 юни. Целият му тираж от 99 бройки се планира да бъде продаден на европейския пазар. Цената му е 62,305 евро, което е с 18,455 евро по-скъпо от базовото купе и 7305 евро повече от тази на Audi TTS.

Audi TT Quantum Gray Edition

Специалната версия Audi TT Quantum Gray Edition се различава от базовото купе с матово-сивия цвят на каросерията и червените декоративни акценти в кабината. Списъкът на обещаното "специално оборудване" не се уточнява. Под капака е разположен 2-литров TFSI двигател с мощност от 242 к.с., комбиниран със 7-степенна автоматична скоростна кутия S tronic с два съединителя и задвижване на четирите колела.

Audi TT Quantum Gray Edition

Автомобилът ще бъде доставен на новия му собственик навсякъде в Германия. Подробна информация за колата може да бъде получена от специален консултант по онлайн продажби, който също така ще помогне и с оформянето на поръчката. Освен това той е задължен да изпрати "живи" снимки на автомобила, включително на двигателя, багажника и на салона.

Снимки: Audi

0 от 500
  • #1
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Да ги пуснат в olx плащаш едно получаваш две и може да им потръгнат нещата! Но дори и в olx ми се струва, че чак такива големи и надценени *** не вървят. Единствено могат да разчитат, че някой заблуден ще натисне копчето за покупка без да иска и ще си пробутат ограничената бройка двойни WC по метода на грешката.