IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Торнадо затри коли за 15 млн. долара (ВИДЕО)

Над 500 нови Toyota и Chevrolet пострадаха от стихията в щата Мисури

Торнадо затри коли за 15 млн. долара (ВИДЕО)

Поредното торнадо в САЩ причини големи щети. По-специално, бушуващата природна стихия повреди над 500 нови автомобила Toyota и Chevrolet в град Джеферсън Сити, щата Мисури. Колите били паркирани пред автосалоните Riley Toyota Scion и Riley Chevrolet Built GMC.

Торнадо

Торнадото засегнало повечето от колите - компанията има общо 750 автомобила. Собственикът на автосалоните Джей Шнайдърс оцени щетите на 15 милиона долара. "Просто не мога да повярвам. Бяха подхвърляни като играчки", каза той и посочи, че някои коли били разпръснати на десетки метри по целия паркинг.

Нанесените от природната стихия толкова сериозни щети не са никак изненадващи. Скоростта на торнадото достигала 257 км/ч, а фунията му била с диаметър от около 1,5 м. Вихрушката изминала 32 км, преди да отслабне. За щастие се разминало бел жертви, но около 20 души били откарани в болница с различни наранявания.
 

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    За съжаление си дяволски прав.Тея *** нямат нахранване а покрай тях и куп техни роднини и близки...Ама така ще е...не излезем ли всички по площадите...
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Да му мислят застрахователите. Сега ще има яко бецален! То не, че не са си ги избили парите от клиентите, ама тази година нормата на печалбата ще им е по-ниска и догодина ще трябва да наваксват с цени. Ако са у нас ще приемат веднага някой лобистки закон, за да може те да не платят, а парите да дойдат от фонд природни бедствия и пак населението да плати от данъците, а застрахователите да си вземат пак милиардите печалба на гърба на всички. Нали са свързани с властта у нас и далаверата е ясна!