fallback

Ето го новият кросоувър на KIA

Бъдещият Xceed бе заснет без никакъв камуфлаж

Снимки на новия член на семейството KIA Ceed бяха публикувани в редица европейски автомобилни издания. На него кросоувърът, който ще получи името Xceed, е без никакъв камуфлаж и това позволява дизайнът му да бъде разгледан подробно.

Основните разлики от останалите модели от гамата на Ceed са в предната част на автомобила. Той е получи изцяло нова главна оптика, други решетка на радиатора и различни брони. В задната час промените не са толкова съществени, но все пак ги има. От стандартния хечбек новият модел се отличава по разширените калници, предпазителите на праговете, новата задна броня и джантите.

Новият кросуъвър ще използва двигателите, които се предлагат за стандартния Ceed. З европейския пазар това са 1,0-литров тубомотор със 120 к.с., 1,6-литров атмосферен със 115 к.с., както и турбодвигатели с обем 1,4 и 1,6 литра, развиващи съответно 140 и 205 к.с.

Премиерата на новата KIA XCeed ще се състои по-късно това лято, а пред публика кросоувърът ще се появи по време на автосалона във Франкфурт през септември.

Снимки: Carsweek

fallback
  • #4
    123 ( преди 4 години )
    Какво му е грозното... Бившия шеф дизайнер на Ауди и Порше отдавна работи в Киа. Това си личи и от дизайна. Надеждност и здравина на половин цена от европейските аналози. Карам вече десет години, над триста хиляди километра и само консумативи. Факт.
  • #3
    анонимен ( преди 4 години )
    А бе хич не е грозно, ама моля ви - кажете ми каква е разликата между високо комби и ТУЙ ?
  • #2
    анонимен ( преди 4 години )
    #1 сакън - не мой така. Това е ЦУВ! Поклон пред модата..
  • #1
    Факт! ( преди 4 години )
    Грознооооо!
fallback
Последни