IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda показа новия Superb на видео

Флагманът на чехите ще получи за първи път версия Scout

Skoda показа новия Superb на видео

Компанията Skoda публикува видео с обновения си флагман Superb, от което става ясно, че за първи път в историята си моделът ще получи всъдеходна модификация Scout. Тази версия ще се предлага единствено като комби.

Във видеото се вижда и най-луксозния вариант на Superb, който ще получи името Laurin & Klement. Освен като комби, моделът ще се предлага и като лифтбек, като за първи път ще бъде оборудван със светодиодни фарове срещу мъгла, както и с мигачи в стила на кросоувъра Kamiq. 

Skoda Superb

За фейслифта на Superb се предвижда и системата Coming/Leaving Home. Тази функция включва фарове и светлини, които се активират за кратко време след отключване и заключване на автомобили с помощта на дистанционно.

Skoda Superb

От досегашия модел Superb ще се отличава с по-агресивните си брони и новата решетка на радиатора. В салона ще бъде поставен нов приборен панел и голям дисплей на мултимедийната система. За модела са предвидени и редица системи за безопасност, взаимствани от VW Passat.

Премиерата на обновената Skoda Superb ще се състои в края на месеца като част от световното първенство по хокей на лед, което се провежда в Братислава (Словакия).


Снимка и видео: Skoda

 

 

 

0 от 500
  • #13
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Неук ( преди 4 години )
    Качете си колата на тариран кантар и после коментирайте изписаната в книжката маса, на условно базов модел със цитирания двигател без никакви екстри. реалността е смразяваща, а и се усеща, особено в по-остри завои на спускане.
  • #12
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Дошо ( преди 4 години )
    То не останаха "супер-хипер-уникални" лампички за алуди! На 3-на цена!! ахахаха
  • #11
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Бай Тоя ( преди 4 години )
    И а тунингова сюпърба, а еура-текците са ти прецакали гаранцията! И тогава хем строшено моторче от VW, хем бъркаш дълбооко в джоба.Язък за евтината шкода ...
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Оня ( преди 4 години )
    Не мисля че Суперб 2.0тси 272 коня е бавна кола на която дават 5.5с а реално гледах в тубата с Лаунч си заковава 5.2с.А ако не стигат АПР или РЕВО стейдж 1 и Моля Заповядай 355коня и 450 момент.Явно всички от вас карат 400-500коня чудовища така като чете човек
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    LED-овете може да са по-евтини от халогенните крушки сами по себе си, но са обвързани обикновено с по-сложна оптика, а не рефлектор. Също обикновено е в пакет със фарове следящи кривата на завоя, което пък изисква още сензори и компютри. Но да като цяло е скъп спрямо производствената цена.
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    до Неукия ( преди 4 години )
    Намали с едни 200 кг теглото. Най-тежкия Супърб е 2.0 тди/тси дсг 4х4 и е 1560 кг. Масовите модификации са 1400 кг. Дори с 1.5 150 коня дава 0-100 8.7, което за такъв автомобил е доста адекватно. Да не е изтребител ама ако искаш да летиш - бръкваш по-дълбоко в джоба и като Притежателя за 270-тката и толкова
  • #7
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Притежател на Супърб ( преди 4 години )
    Някой от коментиращите слабите мотори - карал ли ги е изобщо:) Защото аз имам Субпърб със 2.0 272 коня и тази кола ВЪРВИ доста. Ускорение до 0-100 за 5.5 секунди и до 0-200 за 20 в никакъв случай не бих го нарекъл бавна кола.Пак лисицата и гроздето....
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Неук ( преди 4 години )
    Явно не сте ме разбрали. Недопустимо е в съвременното автомобилостроене лимузина с маса около 1700-1800 кг да има най-мощен двигател в гамата си 190 кс за дизел и 260 кс за бензин, а да се декларира, че с версията Лоран и Клемен се цели много висок клас на представяне. Наясно съм , че VW няма да разреши евтиният вариант на пасат да има двигател на скъпо Ауди, ама тогава да не го правят. Дълги години значително по-евтиното Ауди имаше двигатели, които не бяха толкова по-слаби от премиумите.
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Супърба е добро съотношение качества/цена. Единствено не е гот че са вързани за мошениците от Алианц, *** има начини да се заобиколи.
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Радев ( преди 4 години )
    Супърб е практичени разумен избор. Щедри размери на приемлива цена. Леко поовехтяла, но надеждна и солидна техника от братовчеда Пасат.