IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шефът на Bugatti разкри какъв ще е вторият модел на марката

На пазара в момента няма такъв автомобил, категоричен е Стефан Винкелман

Шефът на Bugatti разкри какъв ще е вторият модел на марката

Генералният директор на Bugatti - Стефан Винкелман, повдигна леко завесата около новия модел на марката. Пред Autoweek той заяви, че това ще е спортна кола, напълно различна от всичко това, което се продава на пазара в момента.

"Смятам, че имаме възможност да направим дори повече от един автомобил. Със сигурност следващата ни кола ще кореспондира с историята на марката. Това ще бъде един напълно различен модел от всичко познато до момента. Той ще бъде много бърз и за разлика от Chiron ще може да се кара всеки ден", обясни Винкелман.

Топ-мениджърът не отрече възможността, Bugatti да предложи изцяло електрически автомобил, но това вероятно ще стане на по-късен етап. Причината е, че електрическият модел трябва да бъде най-добрият в своя клас, както приляга на едно истинско Bugatti.

Bugatti

"Повярвайте ми, внимателно сме проучили всяка възможност за вариант на каросерията на новия ни автомобил. Мога да кажа, че такъв тип към момента не се предлага от нито един производител", загадъчно коментира шефът на Bugatti.

Освен това, новата кола на френския бранд ще бъде с по-ниска цена от тази на Veyron и Chiron. Въпреки това, и тя ще струва поне 1 млн. долара, тъй като разработката и производство са доста скъпи.

Снимки: Bugatti

0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    ФАКТ е че бугати от основаването си са правили и спортни и състезателни и луксозни коли. уникални каквито и сега.
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    българите са много образовани хора - значет как се ребрандира ауди на бугати, както и кога е момента да претакат зелето. е до одеве не бяха чували за друго бугати освен вейрон и широн, никога не са ги виждали, камо ли да седнат и да покарат, НО ТЕ ЗНАЯТ. знаят бе. от вътре им идва. от толкова знание - всяка година претакат зеле
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Факт! ( преди 4 години )
    А е кво общо има Бугати Роял с Бугати вейрън ребрандирано Ауди с емблема на Бугати.
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    вземи прочети за Bugatti Royale и за bugatti atlantic и тогава приказвай , *** 4
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Номер 3 - правилно. Бугати Вейрон / Широн е луксозно двуместно туловище предназначено за спокойно круизване. Не е спортна кола и е в пълно противоречие с разбиранията на Еторе Бугати за автомобилното съвършенство. Човека сигурно се върти в гроба си като пумпал обаче кво им пука на швабите - той все пак е французин!
  • #3
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не всичко е само и единствено скорост. В Бугати дори на висока скорост можеш да разговаряш с пасажера с нормален тон без да се натрапва звука от двигателя и да ти заглушава говора,материали на изключително високо ниво ,това е автомобил със свръх лукс,а не картинг за скорост без удобства.
  • #2
    6 rate up comment 3 rate down comment
    111 ( преди 4 години )
    Дам така е, Бугати се отказаха от битката за най-бърз автомобил. Не могат да се мерят с Кьонигсег вече.
  • #1
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Факт! ( преди 4 години )
    След като Кьонигзегг ги на.раха е време да пуснат и баночарка ако щат тия немски клоуни.